Πολιτική Επιστροφών

Αλλαγές & Επιστροφές
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Το ποσό θα είναι διαθέσιμο για να κάνετε καινούριες παραγγελίες ή να αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode)
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.
    ● Αλλαγή σε μέγεθος ή κωδικό
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310.681328 ή μέσω mail στο info@alteregofashion.gr και να μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.
Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση 5,00€.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επιστρέψετε το δέμα σας και να κάνετε την αλλαγή σας σε κάποιο από τα τρία φυσικά κατάστημα ALTER EGO.
    ● Επιστροφή χρημάτων
    1.Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της ALTER EGO (για παράδειγμα αποστολή λάθος κωδικού ή ελαττωματικού προϊόντος), επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.
    2.Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της ALTER EGO, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 5€.
Μέσα στο δέμα που θα μας αποστείλετε πρέπει να εσωκλείεται μια κόλλα χαρτί όπου θα αναγράφετε  Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Τράπεζα, Όνομα Δικαιούχου και ΙΒΑΝ Τραπεζικού Λογαριασμού.
Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα
Επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στα φυσικά μας καταστήματα.
Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω ELTA courier με χρώση παραλήπτη
Αποστολή δέματος:
ΤΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΑΤΣΗ ΣΟΦΙΑ ΟΕ
25ης Μαρτίου 12, Ν.Ευκαρπία
Θεσσαλονίκη, ΤΚ. 56429
2310 681328
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ΑΛΛΗ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ εταιρεία, τα έξοδα σας βαρύνουν αποκλειστικά και διαφοροποιούνται ανάλογα με την εταιρεία, το βάρος του δέματος κλπ.. Το δέμα ή το προϊόν μέχρι να φτάσει σε εμάς είναι σε δική σας ευθύνη για το αν χαθεί ή πάθει οποιαδήποτε ζημιά