ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εμπιστοσύνη που έρχεται με την τέλεια εφαρμογή του κοστουμιού.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στο ανδρικό κοστούμι, η AlterEgo έχει γίνει σήμερα σημείο αναφοράς στην αγορά ανδρικών ρούχων. Αυτό το καταφέραμε χάρη στις γνώσεις μας στη βιομηχανία της μόδας και την επιλογή των καλύτερων υλικών και μαρκών που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε αξία στα χρήματα σας παρέχοντας σας εξαιρετικά ενδύματα. Στην πραγματικότητα, δίνουμε μεγάλη προσοχή στα υψηλά πρότυπα ποιότητας, εκτός από τις λογικές τιμές. Ως εκ τούτου, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας ανδρικών ενδυμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων ελληνικών και διεθνών εμπορικών. Τα καταστήματα μας διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα ανδρικών κοστουμιών, σμόκιν, casual ρούχων και αξεσουάρ.

Η AlterEgo μπορεί να σας προσφέρει προϊόντα για κάθε γούστο και στυλ. Τα καταστήματα μας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε  να απολαμβάνετε την εμπειρία αγορών σας. Τέλος, η AlterEgo σας δίνει τη δυνατότητα να ράψετε το δικό σας κοστούμι, προσαρμοσμένο σε εσάς με κάθε λεπτομέρεια, σχεδιασμένο με πάθος και ακρίβεια.